“hi! Ik ben Rick Hazebroek, jullie toekomstige videograaf en verhalenverteller. Mijn passie ligt in het vastleggen van liefde, emoties en bijzondere momenten op de meest onvergetelijke dag van jullie leven: jullie bruiloft.

Ik vertel graag jullie verhaal door middel van beeld en geluid. Dat doe ik door jullie dag zo sfeervol mogelijk in beeld te brengen en oog te hebben voor persoonlijke details die belangrijk voor jullie zijn. 

Ik kan een trouwfilm creëren dat jullie liefdesverhaal op een tijdloze manier vertelt.

Fun Fact #1

Ik werk in omgeving Drenthe en Twente en heb op al vele prachtige locaties verhalen mogen vastleggen.

Fun Fact #2

Naast film houd ik heel erg van bordspellen en het buitenleven op de camping of gewoon in de tuin. 

Fun Fact #3

Sinds 2021 ik begonnen ben met de officiële start van mijn filmcarrière? Al 10+ bruidsparen kunnen elke dag hen bruiloft herbeleven.

Trouwfilm Twente

Benieuwd naar mijn mogelijkheden?

Vraag hier gratis onze brochure aan en krijg alle informatie op de mail!

Neem een kijkje bij Rick

Kom meer over Rick hazebroek te weten en krijg een kijkje in zijn werk

0
Prachtige trouwfilms