Amor bruiloften

Hi There! Ik ben Manon, jouw toegewijde visagist, nagelstylist én haarstylist. Ik ben hier om jouw natuurlijke schoonheid te versterken en een look te creëren die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Voor mij gaat het niet alleen om het perfectioneren van de buitenkant; het gaat erom jou te helpen je zelfverzekerd te voelen, zowel van binnen als van buiten. Ik geloof dat zelfvertrouwen de sleutel is op jouw grote dag, en mijn doel is om jou te helpen stralen terwijl je het huwelijksavontuur begint.

Elke bruiloft is voor mij een kans om iets speciaals toe te voegen, een vleugje luxe en elegantie.

Fun Fact #1

Wist je dat ik meerdere diploma’s heb mogen behalen voor nagelstyling? Sinds 2023 heb ik mijn eigen thuissalon in Coevorden opgezet.

Fun Fact #2

Bruidsvisagie en haar ik een van de meest waardevolle diensten vindt? Jouw look en zelfverzekerdheid komt overal weer terug.

Fun Fact #3

Sinds 2021 heb ik mijn opleiding visagie afgerond en heb ik al 30+ bruidjes mogen opmaken en stylen.

Bruiloft gemeentehuis Sleen
Amor bruiloften visagie en haarstyling

Benieuwd naar mijn mogelijkheden?

Vraag hier gratis onze brochure aan en krijg alle informatie op de mail!

Neem een kijkje bij Manon

Kom meer over haar te weten en krijg een kijkje in haar werk

0
Gelukkige bruidjes