amor bruiloften

Trouwfotografie Drenthe, ik sta voor jou klaar!

Wat een prachtig vooruitzicht. Verloofd, prachtige plannen… Maar nu nog de fotograaf! 

Met veel liefde en passie sta ik op jullie grote dag klaar. StudioMieke heeft sinds 2023 Amor in werkelijkheid gebracht, waarmee je alle visuele bruiloftdiensten in één team hebt. Van videografie tot aan bridal glam. Ons team is op elkaar ingespeeld en weet alles van bruiloften af.

Met ruim 4 jaar fotografie kennis en voorliefde, vertaal ik jullie verhaal om naar beelden.

Zo geniet je nog voor de rest van je leven na met de mooiste beelden van jullie grote dag. Vooraf maak ik graag kennis met al jullie plannen en natuurlijk, jullie zelf!

Zijn wij allemaal enthousiast en ben ik nog beschikbaar op jullie datum? Dan kan het voorbereiden gaan beginnen! Ik zorg dat alles uit handen is en jullie alleen nog maar hoeven te gaan genieten. Trouwfotografie tot in de detail verzorgd.

Trouwfotografie Drenthe & Overijssel

Bij Amor Bruiloften stellen we in overleg met jou het ideale pakket samen, want jouw bruiloft verdient een uniek visueel verhaal. Tijdens een kennismakingsgesprek met (studio)Mieke worden al jullie wensen besproken en nemen we uitgebreid alle mogelijkheden door. We kijken er enorm naar uit om jullie plannen en wensen te horen!

Wist je dat we allemaal zijn begonnen vanuit onze eigen passie? Elk van ons weet hoe belangrijk het is om emotie, details en gevoel in ons werk te leggen. Voordat we beginnen, bespreken we grondig alle wensen en hechten we waarde aan open en snelle communicatie. Samen streven we naar niets minder dan de allerhoogste kwaliteit.

Amor maakt jullie dromen visueel waar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! StudioMieke staat klaar om dit samen met jullie te bespreken, of het nu bij jullie thuis is of in onze fotostudio. Tijdens dit gesprek kunnen alle details worden doorgenomen. Als alles naar wens is en jullie enthousiast zijn, kunnen we samen de datum vastleggen