Er zijn van die momenten die voor altijd in ons geheugen gegrift blijven staan, momenten die ons hart verwarmen en ons geloof in liefde vernieuwen. Zo’n moment was de betoverende bruiloft van Chiel en Nienke, vastgelegd door StudioMieke. Van begin tot eind zijn alle details, emoties en het hele verhaal vastgelegd met passie.

Vanaf de kennismaking was er al een klik en konden we met de nodige voorbereidingen aan de slag. Het bruidspaar ontving een vragenlijst voor alle details. Zo staan we niet voor spontane verrassingen en is alles ruim voor de bruiloft perfect geregeld. Van het draaiboek tot aan een goed gevoel over het proces.

“Samen met het bruidspaar vormen we een team. Een team die het verhaal van de liefde voor altijd weet te bewaren en visualiseren.”

Fotografie

Chiel en Nienke kozen voor zowel fotografie als grafische uitingen. Fotografie voor onvergetelijke herinneringen en de grafische uitingen voor de mooiste details.

StudioMieke was de hele dag aanwezig van begin tot eind. Na de grote dag werd er van de mooiste momenten een luxe trouwalbum ontworpen geheel in stijl + kregen ze de beelden digitaal en op een gegraveerde USB-Stick. Het album is gepersonaliseerd met Velvet kaft naar keus en gravering. De USB-Stick is in de vorm van een hart met daarin de namen gegraveerd en datum. Door deze twee prachtige toevoegingen genieten ze nog elke dag na.

Grafische uitingen

Het bruidspaar wilde ruim vooraf een save the date kaart sturen in combinatie met kerst + een trouwkaart in een gelijke stijl. Ze gaven mij de volledige controle en samen aan tafel hebben we alle wensen en details besproken. Na het eerste ontwerp waren ze gelijk enthousiast en hebben we beide kaarten in stijl op de post kunnen doen. De save the date kaart was nét iets meer basis en bij de trouwkaart hebben we een extra vleugje toegevoegd. Dit door gebruik te maken van meer zijdes en prachtige goudfolie.

Naast de kaarten konden nog een aantal details niet ontbreken. Zo is in dezelfde stijl het welkomstbord op pvc bedrukt en heb ik de trouwakte perfect opgemaakt. Hoe leuk om dit te bewaren en eventueel in te lijsten?

Het bruidspaar had zelf een gastenboek/lijst aangeschaft. Enkel konden we het ook niet laten om deze iets op te pimpen… Hiervoor is er in de lijst een sticker gemaakt in stijl. Prachtig hoe de gehele stijl in een lijn door wordt getrokken. En als kers op de taart kon het bruidspaar iedereen een gelukspotje in dezelfde stijl meegeven als bedankje. Om van te dromen toch?

Bekijk meer story's...