amor bruiloften

Trouwen in Coevorden? Ons team staat voor jouw droom bruiloft klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend gesprek in! StudioMieke neemt dit samen met jullie graag door aan huis of in de fotostudio. Vanuit daar kan wordt alles besproken. Klik het goed? En zijn jullie enthousiast? Dan kan de datum worden vastgesteld!

Trouwen Drenthe Overijssel

Trouwen in Coevorden en omgeving. In Drenthe & Overijssel maken wij dromen werkelijkheid.

Amor Bruiloften biedt een complete service voor jullie grote dag. Van onvergetelijke trouwfotografie tot prachtige videografie, vakkundige visagie, betoverende haarstyling en verfijnde nagelstyling, wij zijn er om jullie dromen werkelijkheid te maken.

Met onze toewijding aan het vastleggen van de meest gedenkwaardige momenten van jullie trouwdag, streven we naar het leveren van tijdloze herinneringen die een leven lang meegaan. Onze ervaren professionals zorgen voor een naadloze en stressvrije ervaring, zodat jullie je volledig kunnen richten op het vieren van de liefde.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt pakket dat past bij jullie unieke stijl en behoeften. Hieronder kan je vrijblijvend onze brochure aanvragen waarin al onze informatie staat.

Visuele beelden & Bridal glam

StudioMieke, MuahManon & Rick Hazebroek werken in omgeving Drenthe, Overijssel en Twente. Mieke & Manon komen zelf uit Coevorden en weten dan ook alle prachtige plekken en insides. Wij werken met veel passie en professionaliteit voor jou.

Het Kasteel in Coevorden of bij het Gemeentehuis Coevorden. Er zijn prachtige plekken waar jullie het ja-woord kunnen gaan uitspreken. Maar voordat dit zover is, zorgen wij dat het nooit meer vergeten wordt! 

Samen met StudioMieke kan je een vrijblijvende kennismaking inplannen. Mieke bespreekt graag al jullie wensen door om zo tot een perfect pakket samen te komen. Kies je voor enkel fotografie? Of ga je bijvoorbeeld voor zowel visagie als videografie! Alle combinaties zijn mogelijk.